Reguliere schoonmaak

Werkzaamheden

Het schoon­maken en onder­houden van alles in én om uw huis of pand.

MEER HIEROVER

Glasbewassing

Werkzaamheden

Het sponzen en zemen van het gevel- en seperatieglas.

MEER HIEROVER

Specialistisch onderhoud

Werkzaamheden

Tapijt- en vloer­onder­houd, schoon­maken van bouw­plaatsen, schimmel­bestrijding etc.

MEER HIEROVER

Graffitiverwijdering

Werkzaamheden

Graffiti verwijderen met behulp van minder milieu­belastende producten.

MEER HIEROVER

Klimaatbeheersing

Werkzaamheden

Het reinigen van industriële koel­installaties en proces­machines.

MEER HIEROVER

Dozo Glazenwassen

Dozo Glazenwassen is al sinds jaar en dag een gerenommeerd schoonmaakbedrijf. Wij richten ons op glasbewassing en gevelreiniging in Rotterdam en omgeving. We staan bekend om onze kwaliteit op het gebied van het schoonhouden van ramen en gevels met het accent op kantoorgebouwen. Wij werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten.

icon-schoonmaken-rotterdam

Den Heijer schoonmaakbedrijf B.V.

Den Heijer is al meer dan 75 jaar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf. Wij richten ons op schoonmaakklussen in Rotterdam en omgeving.
We staan bekend vanwege onze kwaliteit op het gebied van het schoonhouden van trappenhuizen met daarnaast het accent op kantoorgebouwen. Sinds 1995 zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat en een VCA Certificering. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en vakkundig. Den Heijer is bovendien een erkend leerbedrijf. En als dat nog niet genoeg is, wij werken zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten.

Nog steeds levert den Heijer Schoonmaakbedrijf ‘schoonheidsspecialisten voor huis’, maar ook uw kantoor, trappenhuis, winkelcentrum, theater etc. is bij ons in vertrouwde hand. Ons enthousiaste personeel weet wat zorg inhoudt en heeft oog voor het schoonmaak vak: daar staan wij voor: dag in, dag uit!

Geschiedenis Den Heijer Schoonmaakbedrijf

De voorganger van schoonmaakbedrijf Den Heijer opereerde onder de naam P.H.U.D. wat destijds stond voor de Particuliere Huisvuil Uitdraag Dienst. Onze dienstverlening richtte zich net na de oorlog voornamelijk op particulieren in de omgeving van Rotterdam. De werkzaamheden bestonden uit vuilnisvaten binnen- en buitenplaatsen, kolen uit kelders scheppen, matten kloppen en schoorstenen vegen.

In 1946 nam Leo den Heijer Senior het kleine bedrijf over. In de jaren die volgden, begon Leo den Heijer sr. een klein schoonmaakbedrijf welke stoepen en trappenhuizen schoonmaakte.
Toen Leo den Heijer Junior in 1963 in dienst trad, ontwikkelde Rotterdam zich in rap tempo. Flatgebouwen schoten als paddenstoelen uit de grond en nieuwe wijken werden gebouwd. Het schoonmaken van trapportalen werd de specialiteit van den Heijer en het bedrijf groeide binnen no-time. De werkzaamheden maakten een shift van particulieren naar zakelijke klanten.

Na jaren ervaring in de schoonmaakbranche nam Walter Kriek op 1 juli 2002 het stokje over van Leo den Heijer en werd Kriek Holding bv. de nieuwe eigenaar van Den Heijer Schoonmaakbedrijf. Voor de 190 medewerkers veranderde er na de overname maar weinig, de naam van het bedrijf bleef bestaan en de werkzaamheden eveneens.

Onderscheidingen

Den Heijer schoonmaakbedrijf is trots op de onderscheidingen die zij hebben verdiend. In 2004 heeft Den Heijer maar liefst twee Golden Service Awards mogen ontvangen. Een daarvan werd overhandigd als beloning voor de perfecte wijze waarop een kantorenproject aan de Blaak in Rotterdam onder inspirerende leiding werd schoongehouden. De andere onderscheiding werd uitgereikt omdat Den Heijer als ‘overall’ winnaar van verschillende categorieën op schoonmaakgebied uit de bus was gekomen.

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van Den Heijer werd een keramische schaal met zilveren bol uitgereikt door het bestuur van de Kamer van Koophandel Rotterdam. Den Heijer schoonmaakbedrijf ziet deze onderscheidingen als een mooie bekroning voor hun inzet en vakmanschap.

icon-schoonmaken-rotterdam

Werkgebied

Wij zijn weliswaar van origine een Rotterdams schoonmaakbedrijf, maar inmiddels opereren wij op landelijk niveau. Wij gaan met veel plezier voor u aan de slag. Of dit nu in het noorden is of in het meest zuidelijkste puntje van het land, daar draaien wij onze hand niet voor om.

Hoofdkantoor

KvK 24138355
Vestigingsnr. 000018950493
Stevinweg 16
3208 KM Spijkenisse

0181 600 833
info@cleaning.nl

Downloads

Contact

  Uw naam (benodigd)

  E-mail (benodigd)

  Telefoonnummer (benodigd)

  Adres (benodigd)

  Postcode en plaats (benodigd)

  Onderwerp

  Uw bericht